Vinterferie

Ugleløype på museet

06. mars 2021 KL. 11:00 - 16:00

Har du det skarpe ugleblikket?
Ugler er rovfugler, og spiser både småfugl, gnagere, reptiler og insekter i alle fasonger. Noen av uglene har også favoritter som de helst vil spise. Snøugla elsker lemen, spurveugla er svært glad i småfugl, og hubroen som er vår største ugle, kan innimellom ta knekken på og sluke i seg storfugl! Felles for alle uglene er at de gulper opp det de ikke kan fordøye, som bein og pels. Det resulterer i noe en kan finne ute på bakken som vi kaller for ugleboller eller gulpeboller. Rundt omkring på museet har vi gjemt forskjellige dyr som de norske uglene spiser. Finn alle dyrene, plasser dem på museumskartet, og bli med i trekningen av flotte uglepremier! Passer for alle aldre.

Smittevern
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn når de ankommer arrangementet. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang
Sølvberget og Museum Stavanger (MUST) presenterer et innholdsrikt program for små og store i vinterferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Programmet for Sølvberget finner du på sølvberget.no, og programmet for museene finner du på museumstavanger.no.

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. På biblioteket kan dere låne bøker som gir mer kunnskap og flere opplevelser. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Det er også program for barn og ungdom på bibliotekene på Finnøy og Rennesøy.