Vinterferie

Uglemaskeverksted

02. mars 2021 KL. 12:00 - 13:00

Velkommen til uglemaskeverksted! Dette er en fin familieaktivitet der hver familie får utdelt sitt eget bord og egne aktivitetspakker. I aktivitetspakken ligger det utstyr som dere kan bruke for å lage deres helt egne uglemasker. Hvilken ugle vil du være? Lappugle, hubro, snøugle, eller kanskje en liten spurveugle? På verkstedet får dere også lære mer om uglene sine spennende liv. Dette blir ku-hult! Passer for barn fra 5 år og oppover.

Gratisbilletter blir lagt ut på TicketCo mandag 22. februar.

Smittevern

Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter. Billetter kan forhåndsbestilles fra og med mandag 22. februar. Pga. smitteverntiltak er det kun 10 personer som kan delta i verkstedet. Det er mulig å bestille opptil 5 billetter for deg og familien/kohorten, av disse fem må det være minst en voksen. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn når de ankommer arrangementet. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang
Sølvberget og Museum Stavanger (MUST) presenterer et innholdsrikt program for små og store i vinterferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Programmet for Sølvberget finner du på sølvberget.no, og programmet for museene finner du på museumstavanger.no.

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. På biblioteket kan dere låne bøker som gir mer kunnskap og flere opplevelser. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Det er også program for barn og ungdom på bibliotekene på Finnøy og Rennesøy.