Vinterferie

Trykkeriet

03. mars 2021 KL. 14:00 - 15:00

Det nye museumsanlegget IDDIS åpner i år. I vinterferien gir vi en forsmak på det som kommer, og inviterer til kjekt verksted. Trykk ditt eget kort med ekte løse typer av tre eller bly. For alle aldre.

Gratisbilletter blir lagt ut på TicketCo mandag 22. februar.

Smittevern
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter. Billetter kan forhåndsbestilles fra og med mandag 22. februar. Pga. smitteverntiltak er det kun 10 personer som kan delta i verkstedet. Det er mulig å bestille opptil 5 billetter for deg og familien/kohorten, av disse fem må det være minst en voksen. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn når de ankommer arrangementet. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang
Sølvberget og Museum Stavanger (MUST) presenterer et innholdsrikt program for små og store i vinterferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Programmet for Sølvberget finner du på sølvberget.no, og programmet for museene finner du på museumstavanger.no. Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. På biblioteket kan dere låne bøker som gir mer kunnskap og flere opplevelser. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Det er også program for barn og ungdom på bibliotekene på Finnøy og Rennesøy.

Foto: Lene Amalie Aadahl/MUST