URBPOP-UP!

PROSJEKT PÅ URBANE FUGLEBESTANDER

22. juni 2021 KL. 11:30 - 12:30

Vil du vite mer om det rike fuglelivet i byen vår?

Bli med på URBPOP-UP! Prosjekt på urbane fuglebestander med ornitolog Håvard Husebø fra Stavanger museum og Norsk ringmerkingssentral Det blir presentasjon av prosjektet ved Breiavatnet.

Kiellandsenteret viser vandreutstillingen «Fuglar i lyrikken» i sommer. I tilknytning til utstillingen samarbeider vi med Stavanger museum, Naturvernforbundet, Besøkssenteret våtmark Jæren og Mostun Natursenter, og i juni og juli tilbyr vi kvitrende fugleaktiviteter for hele familien.

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille billetter på sølvberget.no. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker.

Link til billetter: https://www.linticket.no/page/no/78/-/1866