Quiz på museet

Natur og kultur

21. okt. 2021 KL. 18:00 - 20:00

Er du den på quizlaget som har tatt ansvar for alt som IKKE har med sport å gjøre? Her kommer quizen for DEG! En torsdag i måneden inviterer vi til quiz på Stavanger museum, der du får spørsmål fra naturen og kulturen sin verden.

Vi begynner på begynnelsen av alfabetet og jobber oss bortover bokstavrekken.
Først ut er selvsagt «A». Det betyr at enten temaet for spørsmålet eller svaret begynner på «A». Vi har mellom annet smakstest, snurrepipp og musikkrunde.
Premien denne gangen er en kurv med norske epler og epleprodukter
(ja, vi snik-bøyde det over til den engelske versjonen grunnet at vi er midt i «the apple season»).

Vi har kapasitet til rundt 30 personer i Fuglesalen på Stavanger museum.

Meld deg og laget ditt (maks 5 personer pr lag) på til ashild.nordahl@museumstavanger.no.

Førstepers til møllen!

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:
- Stavanger museum følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
- Det er plass til 30 deltakere på dette arrangementet.
- Påmelding på epost, nevnt tidligere oppe i teksten
- Alle deltakere må registrere seg med navn og nummer når de ankommer arrangementet, i tilfelle behov for smittesporing. Informasjonen blir slettet etter 10 dager.
- Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
- Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.
- Ikke oppsøk arrangementer dersom man bor i en kommune med forhøyet smittenivå.