Høstferie: Vindmølleverksted

Lag en vindmølle!

09. okt. 2022 KL. 11:00 - 15:00

Hver dag i høstferien kan du lage en vindmølle i barnekafeen på Stavanger museum.

Sammen med Sølvberget bibliotek og kulturhus presenterer vi et innholdsrikt program for små og store i høstferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt.

Med bibliotekkort kommer barn og familien deres gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum, Stavanger maritime museum og IDDIS Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum og på biblioteket kan du låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene.

Du finner en oversikt over hva som skjer i høstferien på sølvberget.no og museumstavanger.no.

Se gjerne også stavangermuseum.no, stavangerkunstmuseum.no, stavangermaritimemuseum.no og iddismuseum.no for nærmere informasjon.