Høstferie

Eventyrstund

09. okt. 2020 KL. 13:00 - 13:30

I hjertet av Eventyrborgen kan du i dag bli med på en stemningsfull eventyrstund. Passer for 4+ år.

Retningslinjer:

Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på arrangementene våre. Du må derfor forhåndsbestille gratisbilletter til dette høstferiearrangementet på linticket.no. Billetter kan forhåndsbestilles fra og med fredag 18. september. Til dette arrangementet er det 14 billetter tilgjengelig. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang:

Sølvberget bibliotek og kulturhus, Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum presenterer et innholdsrikt program for små og store i høstferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Med bibliotekkort kommer barn og familien deres gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum og på biblioteket kan du låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Du finner en oversikt over hva som skjer i høstferien på sølvberget.no og museumstavanger.no. Se gjerne også stavangermuseum.no, stavangerkunstmuseum.no og stavangermaritimemuseum.no for nærmere informasjon.