Fantastiske fjerter

og rare rumper

19. juli 2021 KL. 12:00 - 13:00

Fjerter frosken? Slipper silda en sniker? Kom til Stavanger museum og bli med på en omvisning om bakendens og endetarmens spennende verden!

Gratibilletter selges fra 9. juli via TicketCo

Gratisbilletten gjelder kun for omvisningen. Det er egne billettpriser for inngang i utstillingene. Våre billettpriser finner du her.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:
- Stavanger museum følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
- Det er plass til 15 deltakere på dette arrangementet.
- Du må du forhåndsbestille gratisbilletter. Maks antall billetter per bestilling er 5 billetter (husk å avbestill dersom du ikke kan komme likevel).
- Alle deltakere må registrere seg med navn og nummer når de ankommer arrangementet, i tilfelle behov for smittesporing. Informasjonen blir slettet etter 10 dager.
- Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
- Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.
- Ikke oppsøk arrangementer dersom man bor i en kommune med forhøyet smittenivå.