Utstilling

Eventyrborgen

Åpen for booking

Grunnet dagens smittesituasjon er Eventyrborgen kun åpen ved booking:

Du bestiller en time i "Eventyrborgen" til din famlilie/kohort. Bestill ved å sende e-post til vert.musegt@museumstavanger.no, eller via telefon 93217035 (telefontid: 11-16).
Maks 20 personer (obs: minimum en voksen per 4 barn).
Vi tar imot to grupper om dagen, kl. 11.30-12.30 og kl 13.30-14.30.

PRIS: Vanlig inngangsbillett som også gjelder til resten av museet. Se priser her billettpriser.

«Eventyrborgen» er en utstilling i Norsk barnemuseum/Stavanger museum. Utstillingen er en svært populær aktivitetsutstilling som til manges skuffelse ikke kan være tilgjengelig for publikum pga smittevernshensyn. Her finner man blant annet kjente og kjære eventyrfigurer, togbane og ponnyen (treskulptur) til barnevennen Lars H. Lende. Det er utarbeidet egne smittevernsrutiner for "Eventyrborgen" som man blir informert om ved booking.