Doktor Proktors

tegneserieverksted

26. juli 2021 KL. 12:00 - 13:00

Bli med på tegneserieverksted på Stavanger museum! La barna slippe løs kreativiteten sin, og lage en tegneserie der de tegner seg inn i Doktor Proktors fantastiske verden. Kanskje de er helten som slåss mot alle de skumle dyrene i mørket, eller zoologen som kartlegger dem? Eller kanskje de er et av de aller skumleste dyrene i mørket?

Gratisbilletter må forhåndsbestilles via TicketCo.

Gratisbilletten gjelder kun for verkstedet. Det er egne billettpriser for inngang i utstillingene. Våre billettpriser finner du her.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

- Stavanger museum følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
- Det er plass til 10 deltakere på dette arrangementet.
- Du må forhåndsbestille gratisbilletter. Det er mulig å bestille opptil 5 billetter for deg og familien/kohorten, av disse fem må det være minst en voksen (husk å avbestill dersom du ikke kan komme likevel).
- Alle deltakere må registrere seg med navn og nummer når de ankommer arrangementet, i tilfelle behov for smittesporing. Informasjonen blir slettet etter 10 dager.
- Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
- Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.
- Ikke oppsøk arrangementer dersom man bor i en kommune med forhøyet smittenivå.