Bunadskafé

Rogalandsbunaden

18. nov. 2021 KL. 18:00 - 20:00

Få hjelp av veiledere til ulike teknikker som brukes i Rogalandsbunaden! Ta med eget arbeid eller prøv deg på en prøvelapp. Tilbudet er gratis.

Bunadskafeen driftes av Bunadsnettverket i Rogaland, bestående av Rogaland husflidslag, Husfliden Stavanger, Nordaker bunader, Ungdomsforeningen i Rogaland (BUL), Grete Corneliussen Ravndal`s bunadsverksted og Husflidskonsulenten i Rogaland.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:
- Stavanger museum følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
- Det er plass til 20 deltakere på dette arrangementet.
- Påmelding i resepsjonen på selve dagen.
- Alle deltakere må registrere seg med navn og nummer når de ankommer arrangementet, i tilfelle behov for smittesporing. Informasjonen blir slettet etter 10 dager.
- Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
- Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.
- Ikke oppsøk arrangementer dersom man bor i en kommune med forhøyet smittenivå.