Babykafé

Onsdager på Stavanger museum

17. nov. 2021 KL. 11:00 - 14:30

Hver onsdag ruller vi ut «den røde løperen» for de aller minste i Fuglesalen på Stavanger museum/Norsk barnemuseum. Her er det god plass til barnevogner, krabbematter og leker. Vi hjelper deg gjerne med å varme mat til de minste og museumskaféen stiller med et utvalg "søtt og salt" til de voksne.

Barnevogner kommer trygt inn rullestolinngangen på venstre side av hovedtrappa, (ring på dørklokken). Barnevognene tas med opp i første etasje via heisen i enden av garderoben. Største rommet i kaféen, "Fuglesalen", er reservert babyer denne onsdagen, og baby-mattene står klart. På grunn av smittevern ber vi alle å ta med egne leker, og gjerne et teppe som baby kan ligge på.

Vi åpner kaféen kl. 11.00, og stenger kl. 14.30. Museet åpner kl. 11.00, og stenger kl. 15.00.

OBS, babykafé utgår 13 oktober (høstferie), 27 oktober (Museumsnatt samme uka), 2. mars (vinterferie).

Velkommen til oss!