Vi har åpent

Stavanger museums utstillinger, butikk og kafé har åpent for publikum.

Stavanger museum er åpent for deg som ønsker å besøke utstillingene våre på egenhånd, ta en titt i museumsbutikken eller kose deg i kaféen vår.

Grunnet smittevern har vi valgt å holde Eventyrborgen (lekeborgen) stengt. Men resten av våre utstillinger er tilgjengelig for våre besøkende.

Husk at det er anbefalt å ha på seg munnbind på offentlige steder, inkludert museer, hvor man ikke klarer å overholde minimum en meter avstand til andre. Det er vanligvis ikke vanskelig å holde god avstand til andre på disse tre museene, men ta med deg munnbind for sikkerhetsskyld.

Et besøk hos oss skjer innenfor trygge rammer og med et godt og oppdatert smittevern på plass.

Hjertelig velkommen!