VI HAR ÅPENT!

Stavanger museums utstillinger, butikk og kafé har åpent for publikum.

Alle arrangementene våre samt omvisninger og skolebesøk er dessverre avlyst frem til mandag 8. februar, men Stavanger museum er åpent for deg som ønsker å besøke utstillingene våre på egenhånd, ta en titt i museumsbutikken eller kose deg i kaféen vår.

Grunnet ombygging for nye naturhistoriske utstillinger er halve andre etasje stengt. Det vil si at utstillingene "Verdens rikeste land" og "Stol på MUST" ikke lenger er tilgjengelig for publikum. Grunnet smittevern har vi valgt å holde Eventyrborgen (lekeborgen) stengt. Men resten av våre utstillinger er tilgjengelig for våre besøkende.

Husk at det er anbefalt å ha på seg munnbind på offentlige steder, inkludert museer, hvor man ikke klarer å overholde minimum en meter avstand til andre. Det er vanligvis ikke vanskelig å holde god avstand til andre på disse tre museene, men ta med deg munnbind for sikkerhetsskyld.

Et besøk hos oss skjer innenfor trygge rammer og med et godt og oppdatert smittevern på plass.

Her finner du informasjon om åpningstider og billettpriser.

Hjertelig velkommen!