Sommerrabatt på museene i Stavanger

Museene i Stavanger gir rabatt i hele sommer.

Museumsbyen Stavanger er et samarbeid mellom Arkeologisk museum, Norsk Oljemuseum og Museum Stavanger. Museene tilbyr for niende år på rad et felles billettsamarbeid.

Besøkende som har vært på Arkeologisk museum, Jernaldergården, Norsk Oljemuseum eller et av museene som er en del av Museum Stavanger får ved framvisning av billett halv pris hos neste museum ved besøk samme dag eller dagen etter. Billettsamarbeidet gjelder fra og med 1. juni til og med 31. august 2021. Se museenes nettsider for informasjon om åpningstider.

Museene som er en del av Museum Stavanger og som er åpne i sommer er Stavanger museum med Norsk barnemuseum, Stavanger kunstmuseum, Stavanger maritime museum, Utstein kloster, Breidablikk, Holmeegenes og Ledaal. Stavanger skolemuseum og Revtangen ornitologiske stasjon er åpen for grupper etter avtale. Vi gjør oppmerksom på at barn og unge under 18 år kommer gratis inn på alle museene som er en del av Museum Stavanger. Studenter kommer også gratis inn. Voksne og pensjonister som besøker et av våre museer kommer også gratis inn på alle de andre museene våre samme dag.