Sommeraktiviteter

Skattejakt, slangeslyngeverksted og skaperkonkurranse

I sommer har vi flere spennede aktiviteter du kan utføre med familien din. Noen foregår på museet, og noen kan du utføre hjemme med inspirasjon fra utstillingen Doktor Proktor sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes.

15. JUNI – 31. AUGUST
Skattejakt på museet
Finn de utvalgte skattene i utstillingene våre, merk dem av på museumskartet, lær noe nytt, og bli med i trekningen av unike museumsopplevelser for hele familien. La jakten begynne!

15. JUNI – 31. AUGUST
Slangeslyngeverksted
Ana Konda har rømt fra utstillingen Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes og slynger seg rund i huset! Vi har alt du trenger til å lage ett eller flere ekstra ledd slik at Ana Konda kan få en venn.

15. JUNI – 1. DESEMBER
Skaperkonkurranse - bli en fantasizoolog!
I forbindelse med utstillingen «Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes» inviterer vi alle barn til å lage sitt eget dyr du virkelig skulle ønske ikke fantes – slik at Doktor Proktors samling blir enda større!

Lag eller tegn dyret i materialet som passer deg best, og send bilde av den grusomme skapningen til ashild.nordahl@museumstavanger.no. Konkurransen er for alle barn i alderen 5 til 14 år, og varer frem til 1. desember. Premien er å få en egen 3D-print av skapningen din, og et eksklusivt tegnesett!