acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

SFO- og barnehagegrupper i vinterferien

SFO- og barnehagegrupper er velkomne til å besøke oss i vinterferien (uke 9), så lenge de bestiller i god tid. På grunn av smittevern tillater vi at kun en SFO/barnehage (én kohort) booker seg inn hver dag i vinterferieuka. Booking av besøk følger førstemann-til-mølla-prinsippet.

Her er litt mer generell info om vinterferieuken og SFO/barnehage-grupper som er viktig å lese igjennom på forhånd:

Stavanger museum og Norsk barnemuseum er svært populære å besøke for både SFO, barnehager og ordinære besøkende i vinterferien. Vi må derfor be alle SFO- og barnehagegrupper som ønsker å besøke oss, om å bestille besøk på forhånd. Grupper som ikke er forhåndsbestilt vil risikere å ikke få anledning til å besøke museet! Bestilling gjøres pr. epost til kjetil.huseboe@museumstavanger.no, og her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet. Besøkstid er begrenset til max 2 timer pr. gruppe. Alle grupper må ha minst en ansvarlig voksen pr. 8 barn. Besøket er gratis.

Når dere ankommer museet vil dere bli møtt av en formidler som vil gå gjennom museumsregler med dere. Deretter bes store grupper om dele seg i små grupper på max 8 barn og en voksen. Gruppene bes fordele seg på hele museet.

Vi anbefaler at dere tar en kikk på våre utstillinger på nettet, og planlegger besøket og rullering av gruppene på forhånd.

Eventyrborgen er for øyeblikket stengt for vanlig publikum (pr. dd. 03.09.20), men det er mulig å booke tid i eventyrborgen for en kohort. Spør spesifikt om eventyrborgen når dere gjør booking av besøket. Vi gjør oppmerksom på at leker og kostymer er fjernet i henhold til smittevernsplan. Det er dessverre ikke anledning til å benytte kafeen vår til spising i vinterferieuken, men vi har god plass ute i museumshagen og i den kulturhistoriske lekeparken.

I vinterferieuka har vi åpent mandag-fredag kl. 11-15, torsdag kl.11-19, lørdag-søndag kl. 11-16. SFO- og barnehagegrupper har mulighet til å komme fra kl. 9.

Museumsregler:

  • Vi går samlet som gruppe, og har alltid en voksen i nærheten
  • Det er ikke lov å springe
  • Det er ikke lov til å rope
  • Det er ikke lov til å ta på noe (inne på Barnemuseet kan du ta på ting)
  • Husk å rydd opp etter deg selv, når du har lekt i eventyrborgen

NB! Eventuelle arrangementer som foregår på museet i høstferien er ikke tilgjengelige for SFO og barnehager. Betalende gjester vil bli prioritert her. Kun ved få besøkende vil vi tillate at SFO og barnehager kan delta

Vi ses i høstferien på Stavanger museum og Norsk barnemuseum!