KAFÉ I FUGLESALEN PÅ ONSDAGER

Fuglesalen på Stavanger museum har en stund ikke vært tilgjengelig for våre kafégjester på ukedager. Det gleder oss å se at flere besøkende ønsker å bruke vår museumskafé, og derfor åpner vi opp Fuglesalen på ONSDAGER fremover! Her er det god plass til både store og små som trenger en liten matpause, eller sitte å se på fuglene utstilt i museets eldste montre.

Barnevogner kan tas med inn i museets foajé og kafé, og vi har krabbematter til utlån.

Det er egen inngang til heis på venstre side av inngangspartiet. Ring på klokken, og vi åpner for deg. Her finner du også stellerom og toaletter. Ta heisen opp i 1. etasje til kafè og foajè.

OBS! Onsdag 3. mars i vinterferien er det ikke kafé i Fuglesalen.

Vi minner om at det er anbefalt å ha på seg munnbind på offentlige steder, inkludert museer, hvor man ikke klarer å overholde minimum en meter avstand til andre. Det er vanligvis ikke vanskelig å holde god avstand til andre på museet, men ta med deg munnbind for sikkerhetsskyld, og hold deg oppdatert på antall personer som kan møtes samtidig.

For spørsmål angående utleie av fuglesalen gå til utleie.