Fugler i byen

I forbindelse med utstillingen «Fuglar i lyrikken» på Kiellandsentret, vil det i hele sommer bli arrangert ulike fuglerelaterte aktiviteter i Stavanger sentrum. Utstillingen står i 1. etasje på Sølvberget.

Mellom annet kan du få med deg URBPOP-UP! med Håvard Husebø fra Norsk Ringmerkingssentral ved Breiavatnet, der vi lærer mer om dette nasjonale prosjektet på urbane fuglebestander.

Bli med på en vandring gjennom Stavanger sentrums fugleliv fra Arneageren til Akropolis med Øyvind Gjerde, Stein Johan Warland og Erik Thoring. Det vil bli måkebingo for de minste underveis.

Det blir også fugleverksted på Sølvberget der du kan designe eller redesigne handlenett med fugletema.

Dette er et samarbeid mellom Naturvernforbundet, Besøkssenteret våtmark Jæren, Mostun Natursenter, Stavanger Museum og Sølvberget Bibliotek og Kulturhus.  Fugl med på nettsider og sosiale medier for mer info! Sølvberget vil, som hovedarrangør, følge Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer, og som ansvarlig arrangør må de også vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må derfor forhåndsbestille billetter på sølvberget.no. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker.