Forskningsdagene 2020

Den fantastiske hjernen

Forskningsdagene i Stavanger-regionen 2020 varer fra 16. til 27. september, og årets tema er hjernen. I den forbindelse kan du blant annet delta på to spennende arrangement hos Museum Stavanger!

På Stavanger maritime museum kan du lære mer om stedsansen 21. september, og hos oss på Stavanger museum kan du lære mer om hjerneløse skapninger 26. september. I tillegg er det gratis inngang hos oss, på Stavanger maritime museum og på Stavanger kunstmuseum 26. september.

På nettsiden til UiS finner du mer informasjon om det fullspekkede programmet til Forskningsdagene: Program Forskningsdagene 2020