Flere ledige stillinger som museumsvert

Tilkallingsvikar!

Museum Stavanger (MUST) er en unik kombinasjon av museer. MUST er det eneste museet i Norge som dekker så varierte fagområder som natur-, kultur - og kunsthistorie, samt sjøfart og industri.

På disse museene trenger vi tilkallingshjelp:

• Stavanger Museum
• Iddis (Norsk Grafisk og Norsk Hermetikkmuseum)
• Utstein kloster

(Det kan jobbes på flere anlegg, eller kun ett)

MUST trenger deg som er!
• over 18 år
• liker å formidle
• serviceinnstilt
• trives med skiftende oppgaver i en til tider hektisk arbeidsdag
• jobber godt både selvstendig og i team
• engasjert/ har interesse for ett eller flere av Museum Stavangers fagfelt!
• kan jobbe helg, kvelder og ferier

Erfaring fra museum og formidling er en fordel, men ikke et krav. Alle vil få den opplæringen de trenger, det viktigste er at man har det lille ekstra glimtet i øyet, og en positiv innstilling!

Arbeidsoppgavene vil variere noe ved dem ulike museumsanlegg, men i hovedsak; Betjening av butikk, resepsjon og kafé, ha omvisninger, og jobbe i forbindelse med arrangement. Arbeidstid er ukedager, kvelder og helger etter behov. Det er også ønskelig med søkere som er tilgjengelige dagtid, og som kan jobbe hele sommersesongen (mai-sept). På Utstein kloster trenger vi deg som er komfortabel med å jobbe i kostyme og som har tilgang på egen transport.

Vennligst la det komme tydelig fram i søknadsteksten hvilket museum/fagområde du er interessert i, språkkunnskaper, og hva dine framtidsutsikter er neste tre år.

Søknadsfrist: så fort som mulig, senest 27.10.21

Søknad og CV sendes til: post@museumstavanger.no

For mer informasjon kontakt: