Aktiviteter på museet i sommer

Hva kan familien min gjøre på museet i sommer?

På grunn av smittevernshensyn er det dessverre avgrenset tilgang til enkelte deler av utstillingen våre: lekene besøkende kan leke med på barnemuseet er ryddet bort og Eventyrborgen er stengt (vurderes fortløpende). Det er likevel lagt til rette for aktiviteter for de besøkende på museet:

Utforskningssekken

En formidlingssekk som kan lånes og tas i bruk av familier på M16. Sekken inneholder redskaper som kan brukes i museets utstillinger for å skape et mer sanselig museumsbesøk for de aller minste. Innholdet vil bli rengjort mellom hver brukergruppe.

Aktivitetshefte

Et fargeleggingshefte som inneholder både fugler og figurer fra Alle barnas ønskebok, selges sammen med fargeblyanter i museets butikk grunnet smittevern.

Sporløyper

Museet tilbyr familievennlige oppgaveløyper i museets ulike utstillinger. Her kan du fordype deg i både barndomshistorie, byhistorie og naturhistorie.

Omvisninger

Tirsdager og torsdager kl. 13 tilbyr vi omvisning i enten de naturhistoriske eller de kulturhistoriske utstillingene. For at alle skal kunne holde 1m til hverandre, og 2m avstand til omviseren, begrenses antallet som får omvisning til 10stk. Ta kontakt med resepsjonen for påmelding enten når du besøker museeet, eller forhåndsbook omvisning til vert.musegt@museumstavanger.no Vi må skrive ned kontaktinformasjon til alle som er med på omvisnigen i tilfelle smittesporing. Denne informasjonen vil bli oppbevart i 10 dager.