Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Bursdag på museet

Ønsker dere en unik bursdagsfeiring? Vi lager en uforglemmelig dag!

Ønsker barnet ditt en helt spesiell bursdagsfeiring? Da anbefaler vi å feire bursdagen hos oss på Stavanger museum! Vi ønsker å gi bursdagsbarnet en uforglemmelig feiring og knytter aktiviteter opp mot våre utstillinger og de historiene vi formidler. Derfor skreddersyr vi selskapet etter alder og kjønn, samt andre hensyn som må tas.

Kule og litt skumle historier

I den mørke kjelleren får barna bli kjent med hvordan dyrene kom til museet. Her får de sammen med vår guide høre mange kule og kanskje noen litt skumle historier. Dette opplegget er vårt mest populære, og er likt både av voksne og barn! 

Kjente eventyrfigurer

I eventyrborgen på Det lille barnemuseet finnes mange av de kjente eventyrfigurene og der kan bursdagsbarnet og gjestene kle seg ut som dem. Vår museumsvert kan også fortelle et eventyr etter barnets ønske.

Unik lekepark (i vår-sommersesong)

I museumshagen har vi en helt unik lekepark som er gøy for små og store. Her kan vi organisere ulike konkurranser hvor alle kan delta.


Gjennomføring:

Når bursdagsfeiringen er bestilt vil dere få tilsendt invitasjoner gratis i posten.

Dere kan ta med mat og kake selv. Det er mulig å varme pølser i kafékjøkkenet, ellers er det mange som har gode erfaringer med å bestille takeway-pizza.

Det må være minimum 10 barn med på feiringen og det må være en voksen tilstede per fem barn. Opplegget tar ca. to timer og inkluderer en bursdagsvert, og en formidlingsvert.