Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg
Utstilling

Vinterferieåpent

Norsk barnemuseum

25. feb. 2017 - 05. mars 2017

Stavanger museum pusser opp, men  Barnemuseet er åpent i vinterferien

Stavanger museum er for tiden inne i en omfattende rehabiliteringsprosess. Det skal bygges nye publikumsområder og utstillinger som skal åpnes 1. juni 2017. Det er kun Norsk barnemuseums utstillinger som holder åpent i helgene og i vinterferien. Naturhistoriske og kulturhistoriske utstillinger er under ombygging.

Åpningstider for vinterferien (25. februar – 5. mars) hver dag kl. 11-16.

Vi har dessverre ingen kafé i ombyggingsperioden. Naturhistoriske og kulturhistoriske utstillinger er stengt. Inngangsbilletten er satt til 50 kr for alle.

Til SFO-grupper

På grunn av sterkt redusert areal og fasiliteter har vi i årets vinterferie ikke mulighet til å ta imot SFO-grupper. For disse gruppene anbefaler vi den populære aktivitetsutstillingen utstillingen «Sjauing på kaien» på Stavanger Maritime Museum ved Vågen i Stavanger. Kontakt: 51 84 27 00.