Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Utstillingsåpning

Verdens rikeste land

05. juni 2019 KL. 15:00 - 16:00

Barnefattigdom er tema for neste utstilling på Norsk barnemuseum.

Hva tenker og vet Stavangers befolkning om barnefattigdom i Stavanger? Elever ved Auglend barneskole og Godalen- og Bergeland videregående skole har dette året vært ute som stuntreportere for Norsk barnemuseum. Undersøkelsen er første skritt på veien mot utstillingen «Verdens rikeste land: Om tanker, utfordringer og drømmer til barn som vokser opp med for lite penger i Norge».

Utsillingsåpning er onsdag 5. juni 2019

Resultatene av undersøkelsen viser stor enighet i befolkningen. Vi kjenner til at det bor fattige barn i Stavanger men svært få vet hvem disse barna er. Hvorfor er det sånn? Her kan du lese mer om resultatene av undersøkelsen.