Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Torsdag på museet

Naturarven i Rogaland

04. apr. 2019 KL. 18:30 - 19:30

Per Kristian Austbø fra Fylkesmannen forteller om vårt dramatiske og varierte landskap, med en natur preget av tusenvis av år med naturlige og menneskeskapte endringer.

Naturen i Rogaland er en skattekiste med arvesølv som gjenspeiler fylket sin sørvestlige plassering i landet. Dramatiske og skiftende landkapstyper, fra ytre kyst til høyfjell i øst, gir et mangfold av natursystem med stort antall vegetasjonstyper, arter og store opplevelseskvaliteter. Flere tusen års kulturlandskap gir historisk dybde til dette arvesølvet. Verdiene er under stor påvirkning, både fra naturlige prosesser, men ikke minst menneskelig aktivitet i fylket.

Naturarv2-foto-Fylkesmannen.jpg#asset:6923