must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Kafé for de minste

Onsdager på Stavanger museum

15. nov. 2017 KL. 11:00 - 15:00

På onsdager ruller vi ut «den røde løperen» for de aller minste i fuglesalen på Stavanger museum/Norsk barnemuseum. Her er det god plass til barnevogner, krabbematter og leker. Trøtte foreldre som har vært våkne hele natten kan nyte en sterk espresso, eller en energirik smoothie.

Vi står klare fra klokken 11.00 til å lose barnevogner trygt inn heisinngangen på venstre side av hovedtrappa. Barnevogner er selvsagt velkommen inn i kaféen alle andre dager også, da bruker du ringeklokka, så kommer vi og åpner.

Museumscaféen driftes av Matmagasinet og tilbyr et godt utvalg lunsj for store og små, og de hjelper gjerne med å varme mat til de aller minste. Ønsker du å besøke museet, er alle barn under fire gratis, og småbarnsforeldre får 20% rabatt på voksen-billett denne dagen. Vi låner ut bæreseler og mindre vogner til å ha med inn i utstillingene.

Velkommen til oss! Babykafé-fuglesalen_2.jpg#asset:2910