Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Møt en møbelsnekker

Stol på MUST

09. jan. 2019 KL. 11:00 - 15:00

Stol på MUST er et tverrfaglig prosjekt som involverer alle de ulike fagavdelingene ved Museum Stavanger. MUST har ca. 1000 stoler og de fleste står på magasin. Vi har flyttet en bit av magasinet til museet for å vise frem mangfoldet av stoler og hvordan vi arbeider med samlingen.

Utstillingen Stol på MUST viser nye stoler hver måned, og hver onsdag kan du finne en møbelsnekker tilstede i denne utstillingen ved konservatorbenken. Spørsmål om gjenstander, våre eller deres egne, er hjertelig velkomne!

Målet er å få en oversikt over hvor mange ulike stoler vi har og hvilke stilarter som er representert i de ulike museenes samlinger.

Etter hvert som stolene er registrert blir de også tilgjengelige på Digitalt Museum