Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Biblå + Museet

= en vinterferie med opplevelser

Sølvberget og Stavanger museum presenterer i vinterferien et innholdsrikt program for små og store, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Med bibliotekskort kommer barn og deres familier gratis inn på museet i Muségaten 16, og på biblioteket kan dere låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten kort gjelder ordinære priser på museet. God vinterferie

Her finner du en liste over feriens program!

Lørdag, 23/02

Sted: Stavanger museum, Kiellandrommet:

Bli med Einar Sanstøl i vekteren Einar på en spennende tur tilbake i Alexander Kiellands Stavanger!

Kl. 12:00, 13:00 og 14:00

Sted: Sølvberget, Verkstedet

Bli med Thale Dobbert å skrive din egen tekst eller få egen tegning på en t-shirt eller genser med vinylkutter!

Kl. 11:00 - 13:00

Søndag, 24/02

Kl.12:00, 13:00 og 14:00

Mandag, 25/02

Sted: Sølvberget, Skattekammeret

Bli med fortellerkunstneren Marianne Stenerud på en reise tilbake til Stavanger på Alexander Kielland sin tid!

Tirsdag, 26/02

Sted: Stavanger museum, Naturlabben:

Velkommen til vinterferie og bjørneverkstad på Stavanger Museum med Bjørnhild og Bamsemilla!

Kl. 12:00 - 15:00

Onsdag, 27/02

Sted: Stavanger museum, Naturlabben:

Kl. 12:00 - 15:00

Sted: Sølvberget, Kino sal 5

I dag ønsker vi velkommen til håndverkshow, historier og elleville skrøner med tusenkunstneren Erik Alfred, kjent fra «Oppfinneren» på NRK.

Kl.13:00

Torsdag, 28/02

Sted: Stavanger museum, Kiellandrommet

Sted: Stavanger museum, Fuglesalen

Kl.13:00

Fredag, 01/03

Sted: Stavanger museum, Kiellandrommet

Sted: Sølvberget, Verkstedet

Bli med Thale Dobbert lærs å designe for 3D-printer!

Kl. 12:00 - 14:00

Lørdag, 02/03