Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Bjørneverkstad

Kjekt i vinterferien!

27. feb. 2019 KL. 12:00 - 14:00

Velkommen til vinterferie og bjørneverkstad på Stavanger Museum med Bjørnhild og Bamsemilla! Her får du lære om bjørn, helse på museumsbjørnen, og lage eigne øyrer og kanskje ein liten halestubb til anten isbjørn eller brunbjørn.

Sølvberget og Stavanger museum presenterer i vinterferien et innholdsrikt program for små og store, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Med bibliotekskort kommer barn og deres familier gratis inn på museet i Muségaten 16, og på biblioteket kan dere låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten kort gjelder ordinære priser på museet. God vinterferie!