must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Velkommen i sommerferien

Booking for SFO og barnehage

Stavanger museum og Norsk barnemuseum er svært populære å besøke for både SFO, barnehager og ordinære besøkende i sommerferien. Vi må derfor be alle SFO- og barnehagegrupper som ønsker å besøke oss om å bestille besøk på forhånd. Grupper som ikke er forhåndsbestilt vil risikere å ikke få anledning til å besøke museet! Bestilling gjøres pr. epost til vert.musegt@museumstavanger.no (e-post besvares innen museets åpningstider), og her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet. Besøkstid er begrenset til max 2 timer pr. gruppe. Alle grupper må ha minst en ansvarlig voksen pr. 8 barn. Besøket er gratis.

Når dere ankommer museet vil dere bli møtt av en formidler som vil gå gjennom museumsreglene med dere. Deretter bes store grupper om dele seg i små grupper på max 8 barn og en voksen. Gruppene bes fordele seg på hele museet. Eventyrborgen er spesielt populær, og i åpningstid har vi så mange andre besøkende at det er spesielt viktig at dere ikke er mer enn en 8-barns gruppe inne i eventyrborgen samtidig. Vi anbefaler at dere tar en kikk på våre utstillinger på nettet, og planlegger besøket og rullering av gruppene på forhånd. SFO og barnehager kan bes om å gå andre steder på museet enn her. Det er ikke mulighet for pedagogisk opplegg/gruppeomvisning i ferien.

I sommerferien (t.o.m. 31.august) har Stavanger museum og Norsk barnemuseum åpent alle dager mellom kl. 10-16. Det er dessverre ikke anledning til å benytte kafeen vår til spising i sommerferien, men vi har god plass ute i museumshagen og i den kulturhistoriske lekeparken.

Museumsregler:

· Vi går samlet som gruppe, og har alltid en voksen i nærheten

· Det er ikke lov å springe

· Det er ikke lov å rope

· Det er ikke lov å ha med mat inn i utstillingsarealet

· Det er ikke lov til å ta på noe (inne på Barnemuseet kan du ta på ting)

· Husk å rydd opp etter deg selv, spesielt når du har lekt i eventyrborgen

Vi ses i sommerferien på Stavanger museum og Norsk barnemuseum!