Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Undervisning i oppussingsperioden

Norsk barnemuseum tar imot grupper

Stavanger museum bygger nye publikumsfasiliteter, og er delvis stengt fram til 1. juni 2017.
Norsk barnemuseum tilbyr vanlig undervisningstilbud for skoleklasser og barnehager i ukedagene ved bestilling. Barnehager som vil gå på egenhånd kan bestille tid for å komme onsdager mellom kl. 10.00 og 13.00.

Det er dessverre ikke mulig å spise på museet i denne perioden.

Norsk barnemuseum tilbyr formidlingsprogram for grunnskole, videregående skole, høyere utdanning og voksenopplæring. Våre opplegg tar utgangspunkt i Kunnskapsløftet og gjeldende læreplan. Oppleggene fremmer læring og opplevelse, aktivitet og refleksjon.

Gratis inngang og formidlingstilbud (tirsdag-fredag kl. 09.00-15.00)
Inngang og undervisning er gratis for alle typer utdanningsinstitusjoner når besøket er avtalt på forhånd. For at gruppen skal få det beste tilbudet er det viktig for oss å kjenne antall deltakere, alderstrinn og faglige forutsetninger og forventninger i forkant av besøket.

Gå på egenhånd: Kun onsdager 10.00-13.00 i byggeperioden. Besøket må forhåndsbestilles.
Det er mulig å se utstillinger uten formidler, og såfremt dere avtaler tid på forhånd er slike besøk også gratis for utdanningsinstitusjoner og barnehage.

Under Undervisning i menyen øverst til høyre kan du lese om undervisningsoppleggene som tilbys.