Stavanger museum er stengt

Stavanger museum er stengt til og med 14. april 2020.

Etter grundige vurderinger i beredskapsgruppen ved Museum Stavanger har administrerende direktør Siri Aavitsland, i samråd med styreleder, bestemt at museet stenger alle anleggene våre for publikum fra og med 12. mars til og med 14. april 2020 grunnet smittefare i forbindelse med koronaviruset.

Grunnet den kritiske situasjonen i forbindelse med koronaviruset (covid-19) og med henvisning til føringer fra Folkehelseinstituttet (FHI) har vi besluttet å stenge museene.

- Virusutbruddet har nådd en ny fase i Norge og det er viktig at vi deltar i den nasjonale dugnaden for å avgrense smittespredning, sier administrerende direktør Siri Aavitsland.

Det vil tas en fortløpende vurdering av situasjonen og vi vil holde vårt publikum oppdatert underveis.