Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Matmagasinet på museum

Kafé i byens flotteste bygg

KAFÉ OG BUTIKK

Museumscaféen by Matmagasinet er åpent hver helg.

Matmagasinet har nå tilholdssted to av byens flotteste bygg; Stavanger museum på Våland og Hermetikklaboratoriet på Eiganes. Du trenger ikke å betale billett til museet dersom du kun ønsker å benytte deg av vårt kafétilbud.

Her serveres blant annet salater, sandwicher, wraps, bakverk, kaker, is, pluss kaffe. Kaffe kan nytes med noe attåt i Fuglerommet, eller i Familiekafeen, som har en utstoppet bjørn det er lov til å ta på! På godværsdager er det uteservering i museumsparken, og du kan også kjøpe med deg mat.

Museumsbutikken er åpen hver dag unntatt mandager (kveldsåpent torsdager)

I vår butikk har vi gaver, leketøy og suvenirer. Noen av produktene er produsert spesielt for Stavanger museum. Stikk innom for en titt og service!