​Kven er dette?

Sidan sjølve museet vårt er stengt, har avdelinga for naturhistorie på Stavanger Museum laga kunnskapsbasert underhaldning i form av gjettekonkurranse. Det er også for å halde humøret oppe og dei lodne små grå aktive.

Denne veka er temaet «krone», som direkte hintar til situasjonen vi befinner oss i.

Vi har eit utvalg dyr/fuglar/insekt som anten har kroner på seg, bygger ting som ser ut som kroner eller har noko kronerelatert i namnet sitt.

Vi legger ut ei ny oppgåve kvar morgon, og seinare same dag kjem svaret og bilde av heile dyret.

Dette er ein rein gjetteLEIK, så heile Noreg kan bli med og svare i kommentarfeltet under gåta.

Bli med då vel!